Кметът Денчо Бояджиев и председателят на Общинския съвет Стоян Димитров ще участват във Встъпителен форум на НСОРБ

Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев и председателят на Общински съвет-Разград Стоян Димитров ще участват във Встъпителен форум за мандат 2019-2023 на Националното сдружение на общините в Република България. Събитието ще се проведе утре, 11 декември, в София. На този ден се навършват 23 години от създаването на организацията на местните власти. 

По време на форума ще бъдат очертани приоритетите на новия общински мандат при взаимодействието с централната власт. Ще бъдат дискутирани с всички министри най-важните задачи за 2020 година и кметовете ще имат възможност да обсъдят по-дългосрочното развитие на българските общини. 

YouTube

За участие в събитието са поканени: Цвета Караянчева, председател на 44-то Народно събрание; Бойко Борисов, министър-председател на Република България; Томислав Дончев, заместник министър-председател; Владислав Горанов, министър на финансите; Петя Аврамова, министър на регионалното развитие и благоустройството; Десислава Танева, министър на земеделието, храните и горите; Нено Димов, министър на околната среда и водите; Деница Сачева, министър на труда и социалната политика; Красимир Вълчев, министър на образованието и науката.

Участие ще вземат и представители на Асоциацията на норвежките общини, които ще споделят опита си в насърчаването на местното икономическо развитие.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе