Концерт в Дома за възрастни хора в село Тертер

С концерт бяха зарадвани днес обитателите на Дома за стари хора край кубратското село Тертер. За доброто настроение на домуващите се погрижиха изпълнители при Народно читалище „Свети Свети Кирил и Методий“ в Кубрат.

YouTube

Песни за душата и любовта изпълниха певци от групата за стари градски песни с ръководител Гинка Денчева. За доброто настроение на хората от третата възраст се погрижи и читалищния оркестър „Славяни“. Приветствия по повод настъпващите празници отправи завеждащият отдел „Просвета и култура“ Здравко Вутов, който от името на кмета на община Кубрат Алкин Неби отправи сърдечни пожелания за светли и уютни Коледни и новогодишни празници.

От своя страна хората изказаха благодарност и споделиха, че изпълненията на гостуващата група и музикантите от лудогорския град ги е трогнало. Благодарности бяха отправени още и от директора на дома  Метин Барзат.

Сред присъстващите бяха и представители от ръководството на Съюза на пенсионерите в община Кубрат – Тодорка Чукова и Дяна Златева. В края на концертната програма на присъстващите бяха раздадени плодове и много лакомства.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе