Ученици от село Стражец подариха изработени от тях коледни картички на ръководството на община Разград

Ученици от 3 до 7 клас в ОУ“Елин Пелин“-Стражец се срещнаха с ръководството на Община Разград, за да подарят изработени от тях коледни картички.

YouTube

Заместник-кметовете Милена Орешкова, Добрин Добрев и Мирослав Грънчаров, както и секретарят на Община Разград Нели Добрева получиха уникалните картички заедно със стихотворни пожелания за светлите празници. Децата носеха и картичка за кмета Денчо Бояджиев, която членовете на екипа му обещаха да предадат, тъй като той има служебен ангажимент извън града.
Айсу, Добромира, Корай, Рохан и Семра са изработили картичките в заниманията по интереси в училище с помощта на учителките си Белберова, Махмудова и Адем, които ги придружаваха при първото им посещение в сградата на Община Разград.

На ръководството на Община Разград децата разказаха за своето училище, споделиха, че имат нужда от повече компютри в учебното заведение, необходимо е и подобряване на условията в училищната сграда. Ресорният заместник-кмет в сферата на образованието Милена Орешкова представи възможностите тези подобрения да се случат с делегирания бюджет и с финансиране по програми и проекти.
Децата получиха лакомства и пожелания за весели празници и за много подаръци под коледната елха.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе