Боби от Стар Репортърс: Слави е изключителен професионалист

От скоро известният с провокациите си репортер – Борислав Борисов – Bobby Star Reporters – стана част от екипа на Слави Трифонов в телевизия 7/8. Напомняме ви, че Слави покани лично в ефир Bobby да има специална рубрика във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“.

„Със Слави се работи изключително лесно, ако знаеш какво правиш. Моята задача в шоуто е да изненадвам всеки път уважаемия зрител с репортажи, които не са очаквали. Предпочитам да снимам и показвам различни истории, които не биха били излъчени в други телевизии. По този показател аз съм щастливец – имам пълна свобода в шоуто да покажа това, което искам“, обяснява Bobby за работата си в шоуто.

YouTube

Звездният репортер, прочут със скандалните си интервюта с плеймейтки и силиконови „красавици“, всяка седмица продължава експериментите си и търси истината и отговори на въпросите, които всички си задават.

„Най-интересното е, че Слави никога не гледа моите репортаж преди предаването. Всичко се случва на момента. Това е огромно предизвикателство, защото голямото доверие трябва да се заслужи. Трябва да внимавам много какво снимам и пускам, защото не искам да подведа големия екип на Шоуто, както и да бъде балансирано, защото СЕМ дебнат отвсякъде.“ , продължава Bobby.

Напомняме, че Bobby вече почти пет години развива онлайн предаването Star Reporters. За това време са направени над 1000 репортажа, превърнали се в символ на провокация и забавление. Освен с абсурдните разговори със „силиконки“ Bobby се гордее и с това, че няма звезда от българския шоубизнес, която да е устояла на личния чар и силата на микрофона му.

“Отне ми 5 години, за да стигна до най-гледаното шоу в България. Всичко, което съм постигнал, го дължа единствено на денонощен труд. Всяка една врата сам съм си я отворил. Тръгнах от нулата. За мен всяка стъпка е като изкачване на Еверест. Затова съм щастлив, че най-големият професионалист в България – Слави Трифонов, както и неговия екип, оцениха моя труд. Трябва да ценим всеки един момент. Благодарен съм!“

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе