УНИЦЕФ търси мотивирани кандидати за екипа си по фондонабиране „Шампиони за децата“

УНИЦЕФ набира вдъхновяващи и мотивирани младежи, които да станат герои в екипа на „Шампиони за децата“ и да подкрепят мисията за по-добро бъдеще за всяко дете. За младите шампиони това е чудесна възможност за кариера с кауза с гъвкаво работно време. Те са своеобразни посланици на работата на УНИЦЕФ в България – усмихнати и позитивни, те са директната връзка между дарителите и каузите, за които отиват дарените средства. Шампионите имат важната роля целогодишно да привличат повече съмишленици за общата кауза и да разширят семейството на УНИЦЕФ от редовни дарители. Като основна причина да кандидатстват за работа в екипа „Шампиони за децата“ младите хора изтъкват факта, че им „пука“. Търсят удовлетворение и смисъл в работата си, искат да бъдат част от положителната промяна за най-уязвимите деца в България.

Инициативата подкрепят актрисата Радина Думанян, певиците Михаела Маринова и Йоана, както и влогърите Magi San и Dimikask.

YouTube

Как се става Шампион за децата?

Много млади хора припознават себе си в образите на Хари по-добър, Мечо пук, Оле отвори очички или Питър план.

Повече информация за възможността за работа можете да откриете ТУК.

Как да разпознаете „Шампионите за децата“?

Шампионите за децата се отличават с брандирани екипи с логото на организацията и на „Шампиони за децата“, винаги носят бадж за идентификация и контакти на УНИЦЕФ.

Активните локации към момента са: ИКЕА, Сердика Мол, Мол София, Парадайс Център, НДК.

Сред партньорите на инициативата са: Столична община, Национален дворец на културата, А1, Telenor, VIVACOM, ALLTERCO, Асоциация за развитие на София, IKEA, Mall of Sofia, The Mall, Serdika Center , Serdika Offices, Paradise Center, Cinema City, Business Park Sofia и др..

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе