Дневният център в Кубрат получи дарение от хранителни стоки

За трета поредна година Централният кооперативен съюз (ЦКС) организира благотворителна кампания, в която активно се включи и ПК „Наркооп“ – Кубрат с председател Искра Антонова.

2600 лева е общата стойност на дарените хранителни стоки с марката КООП и те вече се разпределят на територията на Потребителната кооперация в лудогорската община. Днес дарение бе направено в Дневния център за пълнолетни лица с увреждания в Кубрат.

YouTube

Лично директорът Танжу Фетта благодари от сърце за този мил жест и сподели, че такова дарение е от изключително значение за потребителите на центъра. „Ние може само да сме доволни и благодарни за този прекрасен жест към нас, защото хората наистина се нуждаят от човешко отношение и разбиране. Благодарим за дарението, за топлото и сърдечно отношение към нас и потребителите“, сподели още Фетта.

На срещата днес присъства и кмета на община Кубрат Алкин Неби, който се срещна с потребителите и лично разговаря с тях. По време на срещата Неби подчерта, че община Кубрат винаги е работила в тясно и ползотворно сътрудничество с Потребителната кооперация в Кубрат и благодари за дарените хранителни стоки. От своя страна домакините връчиха Благодарствени писма за направеното дарение на Централният кооперативен съюз в лицето на Искра Антонова, а също и за оказаното съдействие от страна на кмета Неби, чиято заслуга подчерта и председателят на Потребителната кооперация. Освен хранителните продукти Дневният център се сдоби и с няколко книги, чиито автор е Искра Антонова.

Председателят на ПК „НАРКООП“ разговаря с хората и им пожела най-вече здраве, светли и уютни празници, а с най-прекрасни пожелания потребителката Еменнур Хасанова приятно изненада председателят на кубратската кооперация, връчвайки й ръчно изработена коледна картичка. Центърът е с потребители от 30 човека, напълно модернизиран и обновен, а красивата коледна украса оставя винаги добро и приятно настроение у посетителите и гостите.

Раздаването на хранителни стоки с марката КООП ще продължи на 23-ти декември /понеделник/ в с. Беловец. Продуктите ще бъдат дарени на местния клуб на хората с увреждания – Клуб „Доверие“. Хранителни стоки ще бъдат раздавани още и в Дома за възрастни хора край с. Тертер.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе