ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги известява със SMS за предстоящо прекъсване на електроснабдяването

© pixabay.com

От началото на месец декември ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги разшири обхвата на своята абонаментна услуга SMS Известие. До този момент нейните ползватели получаваха текстови съобщения при издадена фактура за електрическа енергия и при настъпил краен срок за плащане. Отсега нататък към настоящите две уведомления енергийният доставчик добавя още една допълнителна възможност за навременна информираност на клиентите си – sms известие преди предстоящо прекъсване на снабдяването.

Допълнителното съобщение ще бъде получавано в случай на предстоящо преустановяване на захранването поради просрочени задължения. То ще указва планираната от мрежовия оператор дата за изпълнение и ще напомня за възникването на евентуални допълнителни разходи по прекъсване и последващо възстановяване на снабдяването с електрическа енергия.

YouTube

За стартиралите вече абонаменти компанията ще се погрижи да включи допълнителната опция, без за това да е необходимо клиентите изрично да подават заявления или да заплащат допълнително.

С въвеждането на третия тип sms в обхвата на услугата SMS Известие ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги поднася на клиентите си цялостен уведомителен пакет, който ще бъде незаменим помощник в ефективното управление на разходите за електрическа енергия и нейното удобно потребление. 

 

Всички клиенти на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги, които желаят да активират услугата SMS Известие, могат да направят това като подадат заявление чрез своя персонален мениджър продажби или в някой от клиентските центрове на компанията.

SMS Известие е абонамент с продължителност 12 месеца, валиден за клиентски номер. Цената на услугата остава непроменена и е посочена в ценоразписа на допълнителни услуги, публикуван на интернет страниците: https://www.energo-pro-energyservices.bg/products/overview/ceni-na-uslugi-i-produkti и https://portal.eproes.bg/index.php?page=services.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе