Дневен хороскоп за 23 декември

Овен

Този понеделник е подходящ за грижи за здравето. Не пропускайте гимнастиката или лекото тичане. За обяд си направете салата от сезонни зеленчуци.

YouTube

Телец

Този понеделник е подходящ за контакти и общуване, което ще Ви изпрати на седмото небе. Обадете на всеки, когото пожелаете и побъбрете сладко, сладко.

Близнаци

Този понеделник ще се чувствате изпълнени със сили и наистина трябва да изразходите енергията си. Ще се почувствате още по-добре, ако се видите с хора, с които Ви свързват общи идеи и ценности.

Рак

Този понеделник е добър ден за творчеството. Ще притежавате необходимата упоритост за достигането на целите. Добър ден и за спортистите.

Лъв

Този понеделник не оставайте сами. Денят, обаче, носи риск от скандали, така че бъдете толерантни към събеседниците си. Добре ще Ви се отрази физическата активност.

Дева

Този понеделник щадете стомаха си, тъй като това ще е уязвимата Ви част. В храненето наблегнете на морковите, цвеклото, нара, боровинките. Бъдете, колкото се може повече на чист въздух.

Везни

Денят не е подходящ за изясняването на отношения. Малък спор може да прерасне в неприятен скандал, така че най-добре сдържайте емоциите си.

Скорпион

Този понеделник е подходящ за учене, четене, опитвате на нещо ново. В споровете обаче няма да Ви върви, така че не се заемайте с тях.

Стрелец

Този понеделник може смело да правите промени в дома. Дори може да си позволите да пренебрегнете някой от навиците си, ако разбира се не е решаващ. Ако имате брат – обадете му се.

Козирог

Този понеделник ще може да проявите най-добрите си способности. Обстоятелствата ще са изцяло във Ваша полза – възползвайте се максимално.

Водолей

Този понеделник ще Ви принуди за обмислят всяко свое действие. Не действайте изключително на своя глава. Вслушайте се в съвета на човек, комуто имате доверие.

Риби

За да постигнете успех днес ще трябва да работите в екип. И дори всеки по отделно да не е много доволен от резултата, като цяло всичко ще се получи, както трябва.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе