Анастасий Дончев празнува юбилей

Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев и председателят на Общинския съвет Стоян Ненчев бяха сред официалните гости на юбилея на Анастасий Дончев.

YouTube

75-годишнината си административният и политически ръководител на Община Разград и Разградски окръг от 1970 до 1986 г. отбеляза в Художествената галерия „Проф. Илия Петров” в Разград  сред приятели и съратници.

Кметът Денчо Бояджиев и председателят на Общинския съвет Стоян Ненчев връчиха поздравителен адрес на юбиляра, подариха му и графика с един от символите на Разград – Часовниковата кула.

В словото си пред своите гости Дончев призова жителите на родния Разград към консенсус, към очертаване на целите за развитие пред региона в средносрочен период. „Да подкрепим разградския консенсус. Разчитам на Денчо Бояджиев и Стоян Ненчев. Разград винаги е имал потенциал, да залагаме на него и да вървим напред.” – заяви рожденикът. Той сподели, че познава и младите хора на Разград и вижда у тях ценни качества, заради които трябва да се гордеем с тях. „Ако искаме да вървим напред, трябва да вземем най-хубавото от бившата система и от сегашната и да надграждаме” – каза още Анастасий Дончев.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе