С атрактивна заря и много музика кубратчани посрещнаха Новата 2020 година

С хора, вино и атрактивна 7-минутна заря град Кубрат посрещна точно в полунощ Новата 2020 година. След химна на Р България „Мила Родино“ жителите на лудогорския извиха хора с ритмите на Дунавското хоро на Дико Илиев и местен фолклор.

YouTube

За доброто настроение на кубратчани звучеше музика, а виното /бяло и червено/ и пенливото шампанско бе осигурено от Община Кубрат. На всички бяха раздавани и специално приготвени сладки с пожеланието за весели празници!

Кметът Алкин Неби пожела на всички здраве, щастие, късмет и благодари за подкрепата на смелите и отговорни граждани на Община Кубрат.

„Въпреки проблемите през 2019 година и динамиката, с която тя бе съпътствана, то имахме и успехи, с които може да се похвалим и гордеем. Убеден съм, че с общи усилия и работа ще успеем да постигнем поставените цели и задачи“, посочи още кубратският градоначалник.

В своето изказване Неби не пропусна да поздрави всички присъстващи на площада, а също и техните близки и семейства. Новогодишната нощ в Кубрат продължи с много наздравици, усмивки и хора.

Масови събирания по повод Новата година се състояха и в други населени места на Общината.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе