С пищна заря, вино и народни хора край елхата Разград посрещна Новата 2020 г.

С пищна заря, народни хора и вино на площада Разград посрещна 2020 година. В първите минути на Новата годна зарята освети площада пред Общинския културен център. Последва видеозапис от новогодишното послание на кмета на Община Разград Денчо Бояджиев.

„Вратите на Общината са отворени за идеите на всички, които милеят за Разград. Убеден съм, че ни чакат по-светли дни и нашият град и селата в общината ще се превърнат в населени места, където децата ни ще искат да  се завърнат, когато завършат образованието си. А нали всичко, което правим, е за децата, за тяхното бъдеще.” Каза в приветствието си кметът Бояджиев.

„Бъдете здрави, бъдете добри, вярвайте в себе си и в силите си да сбъдвате своите мечти и мечтите на хората, които обичате!” – пожела той на разградчани.

След кметското приветствие повечето от присъстващите се хванаха на първото за Новата година хоро и обиколиха по няколко пъти в кръшни народни танци фонтана и градската коледна елха. Хората продължиха повече от час, достигаха до пет ката.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе