Тита представи дебютния си албум (ВИДЕО)

Снимка: YouTube

Тази седмица Тита представи своя албум и най-близкия си кръг от хора, а разговорът с нея започва със собственото й минало. 

За пътя на едно момиче от Силистра и мечтата да пее до голямата сцена. Тя е звезда, която, оказа се, публиката съвсем не познава. Аз не съм просто антилопа, казва тя, когато говори за своя първи албум. И играе смело.

YouTube

Исках да отворя нова, различна страница в моя живот и в моя път като артист. Искаше ми се хората да ме опознаят малко повече, защото чрез образа Тита не можаха да се докоснат чак толкова. По-скоро познаваха само антилопата. Иска ми се хората да опознаят повече Хриси”, споделя Тита пред NOVA.

Тя представи пред публиката семейството и приятеля си.

Това за мен е сериозна крачка. Много се притеснявах. Аз малко или много не мога да се скрия от чуждите погледи и хорските приказки, за това съм решила да оставя личния си живот малко по-скрит. Но като съм тръгнала да показвам себе си, реших,че това е перфектният момент да го направя”, разказва още певицата.

Аз съм артист, аз съм хамелеон, който постоянно иска да експериментира, да пее различна музика, да изглежда по различен начин. Радвам, се че имам тази възможност”, казва още Тита.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе