Приключи турнирът по футбол на малки врати, посветен на Деня на Разград

Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев връчи купите на победителите в турнира по футбол на малки врати, организиран от Областния съвет на БФС под патронажа на Кмета.

YouTube

Градоначалникът припомни, че с това състезание се дава реален старт на поредицата от събития, посветени на Празника на Разград 28 януари. Кметът Бояджиев пожела на участниците в турнира да са здрави, да постигат успехи в сферите, в които се реализират, но и да продължат да живеят с духа на спорта и с емоцията, която носят победите на терена.

Г-н Бояджиев връчи купата на шампионите от Лудогорец Ветерани 2, които играха в състав: Десислав Петков, Вежди Тефиков, Васил Марков, Лъчезар Георгиев, Александър Недев, Бойко Васков, Павел Петков, Траян Бебров. Купи, а също и по две футболни топки, кметът Бояджиев връчи и на класираните на второ място Лудогорец Ветерани 1 и отборът на трето място Стрела. Сунай Вели от Лудогорец Ветерани 1 получи индивидуален приз за най-полезен състезател в турнира.

В традиционния турнир, посветен на Деня на Разград, участваха рекорден брой отбори – 26, като освен от Разград имаше и от съседни общини и области.

Ето всички резултати от турнира от днешния ден, в който след първия и втория кръг на състезанието вчера, останаха девет тима, а на финала – 3:

Лудогорец Ветерани 1 – Светкавица 1 1:0

Вълци – Стрела 0:5

Лудогорец Ветерани 2 – Светкавица 2 2:0

Лудогорец Ветерани 1 – Лъвовете 6:0

Вълци – Разград R 0:4

Лудогорец Ветерани 2 – Карузо 9:1

Светкавица 1 – Лъвовете 4:2

Стрела – Разград R 3:2

Светкавица 2 – Карузо 3:1

Финали:

Лудогорец Ветерани 1 – Стрела 2:1

Лудогорец Ветерани 1 – Лудогорец Ветерани 2 1:4

Стрела – Лудогорец Ветерани 2 2:6

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе