Дневен хороскоп за 3 февруари

Овен

Този понеделник не си правете излишни илюзии. Нещата са такива, каквито са. Придържайте се към реалността.

YouTube

Телец

Този понеделник е много вероятно да забравите за важна среща. Настройте си аларма, за да не попаднете в неудобна ситуация.

Близнаци

Този понеделник е много важно да бъдете верни на себе си. Не откликвайте на молби за помощ, ако нямате сили дори за себе си.

Рак

Този понеделник ще имате шанса да се насладите на свободата си. Все пак не забравяйте за приятелите си.

Лъв

Този понеделник е добре да не прекалявате с емоциите. Ваша реакция може да доведе до непредвидим скандал.

Дева

Този понеделник няма да сте настроени за работа, а от вас ще се изисква прекалено много. Ще се наложи да положите усилия.

Везни

Този понеделник е добре да се опитате да влезете в кожата на другите. Така най-добре бихте могли да предвидите техните бъдещи действия. 

Скорпион

Този понеделник не поставяйте личните си интереси над тези на семейството. Всъщност може и да го направите, но няма да спечелите нищо. 

Стрелец

Този понеделник няма да има нещо, с което да не може да се справите. Това означава, че е добре да свършите тежката работа точно сега.

Козирог

Този понеделник от Вас ще се очакват мъдрост и честни решения. Направете, каквото можете. Няма как да носите цялата отговорност на света.

Водолей

Този понеделник ще трябва да действате бързо. Имате да наваксвате пропуснато. Проявете най-доброто от себе си.

Риби

Този понеделник спокойствието ще е най-добрият Ви съветник. Каквото и да става, бройте до 100 преди да отговорите или предприемете някакво действие.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе