Ежедневни рокли от Flaro.bg – вечният стил на райета

Раираните дрехи са на мода още от края на 20 век. От тогава досега, те все още присъстват в мъжката и дамска мода. Със завръщането на старите модните тенденции през последните години, раираните дамски дрехи се завръщат с пълна сила и любимите ежедневни рокли не остават по-далеч от тази добре забравена нова тенденция. От Flaro.bg са подготвени за пролетно-летния сезон още отсега. Затова, ние избрахме 3 модела ежедневни рокли на райета от онлайн магазина, които да Ви представим.

На първо място, дамската раирана къса рокля представя един спортно-елегантен стил подходящ както за ежедневието, така и за работа, а и за по-официални срещи. Райетата са с тънки бели и широки сини ленти. Моделът наподобява риза със своите копчета, а талията се пристяга с колан в същия цвят. Роклята има дълбоко V-образно деколте, което позволява носенето на колие или чоукър.

YouTube

В подобен стил, дамската раирана рокля с V-образно деколте и джобове определено ще бъде една от водещите ежедневни рокли през този летен сезон. За разлика от предната рокля, тази е с къси ръкави и с равномерни бели и цветни ленти. Цветовете са меки – розов, кайсия и тъмносин. В долната част има декоративни копчета и като цяло моделът издава изключителен „плажен“ привкус. Освен това, тази рокля е една от най-женствените, която ще намерите в интернет пространството!

Накрая, но не на последно място, райетата изглеждат добре не само в стандартния си вертикален вид. Късата раирана рокля е с хоризонтални райета в типично моряшки стил – бяло и тъмносиньо. Тя е с къс ръкав и стандартно деколте тип „тениска“. Роклята е една от многото ежедневни рокли на Flaro.bg. За да се насладите на богатото разнообразие от летни къси и дълги ежедневни рокли, можете да посетите сайта. Там ще намерите най-разнообразни видове рокли и други дамски дрехи на разумни цени.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе