Обучение в „Час на класа“ на ученици от 8 до 11 класове в ПГ „Васил Левски“-Исперих

Как възникват наводненията и кои са най-често срещаните причини, информация за различните видове наводнения, какви могат да бъдат пораженията от наводнение – информация на тази тема представи инспектор Нихат Хайри Махмуд от РСПБЗН-Исперих пред наши възпитаници.

С помощта на различни помощни материали учениците придобиха знания и умения за предварителна подготовка при наводнения, усвоиха подходящо поведение за реакция в реална ситуация на наводнение, подготвиха „Раница за бедствия“.

YouTube

Учениците от 11 а клас проведоха първия за II учебен срок час на класа в Бизнес център-Исперих. Класният ръководител П. Павлова направи кратък анализ на постигнатото през изминалия учебен срок.

 

Г-жа Д. Петрова – Директор на ПГ „В. Левски”, поздрави класа с успешния старт на проекта „Сутрешно хоро в училищния двор”.

Г-жа Е. Германова – Изпълнителен директор на МИГ-Исперих, запозна гимназистите с основни моменти на Стратегията на МИГ-Исперих и представи възможностите за кандидатстване с проекти по мерките на Стратегията. Тя също поздрави инициаторите на проекта-хоро и им подари две табла и книга със стъпките на по-известни хора.

На срещата присъстваха г-жа С. Алиева – старши учител по география и икономика, и представител на родителския актив на класа.
В края на часа, в знак на благодарност за оказваното им съдействие, младите хора поднесоха символични подаръци на своите партньори по проекта – г-жа Е. Германова, г-жа Д. Петрова и г-жа С. Алиева. Срещата приключи с пожелания за успешен II учебен срок и за удовлетворение от осъществяването на последващите дейности по младежкия проект.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе