Дневен хороскоп за 18 февруари

Овен

Днес приемайте покана за гости само от близки хора. Общуването с познати ще ви изтощи и ще останете с чувство за загубено време.

YouTube

Телец

Днес може да спечелите много ценен приятел. Нека това не бъде просто мимолетно увлечение, а истински издържани отношения с перспектива.

Близнаци

Отдалечавате се от предварително начертаната посока. По-добре да спрете и да помислите дали не се прекалено далече от себе си и какво ще Ви донесе това.

Рак

Всичко на този свят има своята цена. Вие достатъчно дълго време сте на кредит. Ако не предприемете незабавни действия рискувате да се превърнете в нежелан клиент.

Лъв

Този вторник бъдете честни само със себе си. Сега може да си позволите повече манипулация. Прекаленият светец и Богу не е драг.

Дева

Днес Ви очаква сексуално приключение. Единственото, което се иска от Вас е да спазвате правилата за безопасност. Чувството за вина е ненужно.

Везни

Този вторник няма да може да избягате от себе си, а и не е нужно. Прекалено дълго бяхте далече от желанията си, сега трябва да наваксате качествена близост.

Скорпион

Днес може да си позволите по-фриволно поведение. Веднъж се живее – дайте си повече свобода, сбъднете желанията си.

Стрелец

Днес ще бъдете възнаградени за Вашата доброжелателност и отзивчивост. Тези резултати ще Ви вдъхновят за бъдещи подвизи.

Козирог

Днес може да бъдете по-упорити от обикновено. Ако сте сигурни, че няма какво да губите, наблюдавайте търпеливо реакцията на конкурентите си без да предприемате действия. 

Водолей

Днес ще разберат, че сте спечелили ценна симпатия и дори приятелство. Запомнете тактиката си и я използвайте по-често. 

Риби  

Този вторник ще може да направите чудеса. Но само, ако истински ги желаете. Помислете коя крачка ще е по-удачна за Вас и ще Ви донесе повече ползи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе