Наградиха победителите в ученическа волейболна лига

Заместник-кметът на Община Разград Милена Орешкова връчи наградите на част от победителите в Ученическа волейболна лига. Преди награждаването заедно с експерта по спорт в Регионалното управление на образованието Николай Миланов и експерта по спорт в Община Разград Валери Бойчев тя наблюдава оспорвания финал при юношите 11-12 клас.
Общо 10 отбора участваха в пролетния дял на 11-тото издание на Ученическа волейболна лига. Състезанието се организира от спортен клуб „Спорт за всички-Разград“ с ръководител Здравко Душков с партньорството на Регионалното управление на образованието и със съдействието на Община Разград. Срещите се играха в залата на НПТГ”Шандор Петьофи”.

YouTube

Победител при девойките 8-12 клас е тимът на ППМГ”Акад. Никола Обрешков”, на второ място е ПГИ”Робер Шуман”, а на трето – ПГПЧЕ. Индивидуални призова за най-полезни състезатели получиха съответно: Айлин Али, Рая Петкова и Ива Йовчева.

При момчетата 8-10 клас на първо място е отборът на НПТГ”Шандор Петьофи”, втори са от ПГИ, а трети – от ППМГ. Индивидуалните награди са за: Джелил Хасанов, Али Севгин и Борислав Цветанов.
При юноши 11-12 клас на първо място е отборът на ПГИ”Робер Шуман”, втори – НПТГ, на трето място е ПГПЧЕ, а на трето – ППМГ. Индивидуални награди бяха връчени на: Мелих Мандаджи, Хасан Ескиджингис и Емир Алиев.

Отборите-шампиони получиха купи, както и топки от Българската федерация по волейбол, индивидуалните победители спечелиха медали.

Медал организаторът Здравко Душков връчи и на Милена Орешкова заради приноса на местната управа в развитието на волейбол.

За всички отбори имаше и волейболни топки от Българската федерация по волейбол.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе