ТОТО милионерът от Разград си взе печалбата

Емил Йорданов е първият за 2020 година тото милионер и се нарежда на 106-то място сред всички тото милионери на България. Той спечели 6 564 060 лева от 7-ия тираж на една от най-обичаните игри на Българския спортен тотализатор – „Тото 2 – 6 от 49“. В следващия тираж джакпотът отново беше спечелен, а натрупаната само за 4 дни сума бе 2 200 163 лева.
Емил е от Разград, а печелившият фиш е бил попълнен с числа, които ползва повече от 25 години. Със същите тези числа преди години е ударил петица. Късметлията споделя, че СПОРТ ТОТО е неговото хоби и с нетърпение очаква всяко теглене на игрите.
Голямата мечта на Емил е да може да помага на бедни деца, които нямат домове. Късметлията споделя, че със спечелената сума ще започне своята кауза. Смята, че с парите е редно да зарадва колко се може повече деца в родния си град. „Човек е толкова богат, колко са големи мечтите му“, допълни още първият за 2020-та тото милионер.

Емил сподели, че постоянството е пътят към успеха, а голямата печалба няма да го промени по никакъв начин. На участниците в игрите на Български спортен тотализатор пожела много здраве и да имат неговия късмет.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе