Етър обяви цените за гостуването на Лудогорец в неделя

От днес са в продажба билетите за двубоя „Етър“ – „Лудогорец“. Мачът е в неделя, 23 февруари, от 16:30 ч. на стадион „Ивайло“.

По 10 лв. ще са билетите за мача, съобщиха от ръководството на великотърновския клуб. Те ще бъдат пуснати в предварителна продажба днес от 15 до 18 ч. на касата до Спортния диспансер, както и в съботния ден от 10 до 17 ч. В деня на мача от 12 ч. отваря и фенмагазинът, а от 14 ч. – всички каси пред стадиона, съобщи административният директор Страцимир Тинчев.

YouTube

Новият календар на „болярите“ за 2020 г. е готов и от 15 ч. днес ще се продава на касата, откъдето могат да се купуват и билетите. В неделя обаче на касите ще има само билети, а календара всеки може да си закупи от фенмагазина, цената му е 2 лв., както и по време на мача на самия стадион, съобщиха от клуба. Те призоваха паркингът пред стадиона, както и малкият паркинг до стълбите отсреща, да бъдат освободени от автомобили от 8 ч. сутринта в неделя заради провеждането на футболната среща.

От 15:30 ч. в продължение на час Флорент Боджадж и Божидар Кацаров ще бъдат също във фенмагазина и ще раздават автографи с картички на всички желаещи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе