Общинската структура на ДПС в Кубрат е с нов председател

Общинската структура на Движението за права и свободи /ДПС/ в Кубрат от днес е с нов председател. Това се случи на разширена общинска конференция, която с пълно мнозинство от 128 делегата избра единодушно издигната кандидатура на Онур Гюрсел.

На заседанието в лудогорския град присъстваха народният представител Ихсан Халил, областният лидер на партията Севгин Шукри, кметът на Исперих Белгин Шукри, кметът на Цар Калоян Дауд Аляовлу, кметът на Община Самуил Джевдет Азис и други. Заседанието откри досегашният председател на общинската структура в Кубрат Алкин Неби, който още в самото началото представи пълен отчет за свършената работа през четиригодишния му мандат, начело на партията в Кубрат. Заседанието бе открито с химните на България и Европейския съюз, а приветствия към делегатите бяха отправени от Алкин Неби, Ихсан Халил и Севгин Шукри.

YouTube

По време на конференцията бе взето единодушно решение да бъде подкрепена предстоящата кандидатура за председател на Движението за права и свободи на Мустафа Карадайъ, както и кандидатурата за нов председател на областната структура на ДПС в Разград в лицето на Мехмед Салим.

В края на десетата общинска конференция бе избран Общински съвет на партията, както и делегати за предстояща областна конференция. Онур Гюрсел е на 25 години от Кубрат. Завършил е бакалавърска степен по социални дейности и магистратура с ерготерапия. Членувал е в Академичното дружество на младежката структура на ДПС в Русе, а от няколко години и в структурите на ДПС – Кубрат.

В своето обръщение към присъстващите новият председател благодари за подкрепата и за гласуваното му доверие, споделяйки още, че винаги ще е отворен за съвети и насоки от своите съпъртийци.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе