Васко Василев идва в Разград с продължение на фламенко турнето Passion Flamenca

Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Васко Василев с продължение на фламенко турнето Passion Flamenca. След 15 изключително успешни концерта през есента на миналата година, нови 6 града се добавят към турнето през втората половина на месец юни, един сред които е и Разград.

За мен и момчетата от Малага ще е голямо удоволствие да се върнем с любимите ни фламенко парчета в още 6 български града. Получих много въпроси защо Варна и Пловдив липсват в списъка с концерта от миналата годината и ето че сега имам отговор и той е – за да можем да влезем в най-красивите локации в тези 2 града, защото нищо не може да се сравни с атмосферата в античния театър на стария Пловдив и с красотата на зеления бръшлян във Варна. Нямам търпение да видя летния театър в градски парк на Плевен, където никога не съм бил, както и Разград и Севлиево. С пътуването ни през миналата есен усетихме смисъла от това да правим концерти не само в големи градове и големи зали и съм щастлив, че можем да продължим така. Имам огромен сантимент към концерта в Силистра, от където е майка ми и където съм живял като малък. Отдавна искам да спрем там с някое турне и се радвам, че сега ще го направим.“, споделя Васко Василев.

YouTube

За концерта в София, който предстои на 21-ви Декември и бе обявен  само ден след края на турнето миналата година, Васко Василев споделя, че има идея за коренно различна програма, но на този етап не иска да разкрива плановете си напълно.

Билетите за всички концерти са в продажба в мрежата на Ивентим – онлайн и в партньорската мрежа, а именно:

Разград – верига бензиностанции ОМВ, Технополис, БГ пощи
Пловдив
– касите на Старинен Пловдив, каса Маскарт в Градски дом на културата, както и верига бензиностанции ОМВ, Технополис, БГ пощи
Плевен – верига бензиностанции ОМВ, Технополис, БГ пощи
Варна – Дворец на културата и спорта, касата на Летен театър, както и верига бензиностанции ОМВ, Технополис, БГ пощи
Силистра – верига бензиностанции ОМВ, Технополис, БГ пощи
Севлиево – верига бензиностанции ОМВ, Технополис, БГ пощи

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе