Дневен хороскоп за 14 март

Овен

Вашите любовни отношения придобиват тайнственост. Дори в тях възниква нещо мистично. В семейството на Овните може и да възникват свади, възможни са и други дребни неприятности. Възможно е днес да замислите изменения в работата си, с което да шокирате колегите си и да предизвикате недоволството на началството. Не трябва да се чака забогатяване на момента, но е възможно постепенното увеличаване на доходите.

Телец

Възможно е днес да срещнете непознат човек и още от първите думи да намерите общ език. За ефективното общуване с близките трябва да се научите да говорите на техния език, т.е. да говорите така, както те биха желали – тогава те може да ви чуят. Не бързайте с изводите, не се концентрирайте само върху едно предположение, отчитайки всички възможни типове работни хипотези.

Близнаци

Възможно е съперникът Ви да започне да ви преследва. Вероятни са сериозни психологични конфликти и изясняване на отношенията с близките. При решаването на професионалните задачи сте способни да проявявате такава гъвкавост, че винаги да излизате „сухи от водата“. Не бъдете разточително щедри с приятелите и близките си, склонността да „хвърлите прах в очите им“ може да Ви разори.

Рак

Романтичните Ви отношения могат да минат на заден план. Но сътрудничеството с жените, независимо от пола Ви, се развива успешно и спокойно. Жените от старшето поколение могат да Ви дадат много полезен съвет. Препоръчва Ви се да се вслушате в него. Може да очаквате промени в службата, инициатор за което сте самите Вие особено ако сте ръководител.

Лъв

Не е изключено любимият човек да Ви повярва и да Ви се усмихне щастието в личния живот. Вие сте предани на приятелите и на тези, които обичате. Звездите Ви предвещават успех и процъфтяване на избраното поприще. Във финансово отношение може да имате големи успехи, както и големи провали, днес няма да съществува златната среда.

Дева

Много Деви са раздразнителни и мнителни. Звездите съветват Девите – жени да обърнат внимание на взаимоотношенията си със своя спътник. Може да почувствате известна умора и желание да се оттеглите в сянка, фактите говорят за негативни промени във финансовото Ви положение.

Везни

Възможни са лъжливи надежди и разочарования. Отношенията с избраника може да се усложнят поради ревност или несбъднали се очаквания. Използвайте дипломацията, красноречието и убедителността при решаването на вероятни конфликти. Не давайте воля на емоциите и не влизайте в спорове. По възможност избягвайте важните и значими дела.

Скорпион

Уважението, дружбата и привързаността, колкото и силни да са, не могат да удовлетворят Скорпионите, ако в тях не присъства силно еротично влечение. През първата половина на деня може да почувствате известна меланхолия, при това без повод. Този ден ознаменува нов етап в работата на болшинството представители на този знак. Ден за общуване, сключване на сделки и договори.

Стрелец

Звездите Ви съветват да се откажете от стандартния подход към любимата работа и да проявите изобретателност и фантазия в любовните отношения. Възможно е Стрелците да се гордеят със себе си или своите близки. Бъдете по-скромни. Не афиширайте успехите си. Първата половина на деня е благоприятна за делово общуване и установяване на нови отношения. Звездите Ви предричат поддръжката на влиятелни покровители.

Козирог

Личният Ви живот е изпълнен с тревоги, противоречия и взаимно недоволство. Не влизайте в конфликт с никого, сдържайте се и не изразходвайте жизнените си сили за дреболии. Възможен е конфликт с началството поради вашето нежелание или неумение да признаете съществуващата йерархия. Крайният резултат на дейността Ви зависи от Вашето настроение и увлечението от общото дело.

Водолей

Не се препоръчва взимането на важни решения по сърдечните въпроси. Не скривайте своите замисли и планове от надеждните си приятели. Днес Ви е трудно да постигнете замислените цели поради Ваши невнимателни изказвания или излишна ексцентричност. Не са изключени финансови загуби.

Риби

Влюбените Риби могат да се почувстват на висота, могат всичко и всичко им се отдава. Мнозина чувстват незрима поддръжка и защита. Околните забелязват и ценят вашите потенциални способности за човешко общуване, търпимост и чувство за хумор. Внимавайте със своето здраве, тъй като са възможни травми. Няма да се успокоите докато не достигнете набелязаните върхове. Осигурен Ви е успеха там, където трябва да се ръководят хора /училища, болници, транспорт, индустрия/. Бъдете предприемчиви, може да преуспеете в солидни начинания, да разполагате с много пари, но в същото време да сте загрижени за своето име и репутация.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе