Кметът на Кубрат с призив към жителите на общината

Кметът на община Кубрат направи пореден призив към жителите на общината относно ситуацията с короновируса в България. Алкин Неби информира, че към момента по официални данни в общината няма заразени от COVID-19.

Кубратският градоначалник призовава за стриктното изпълнение на наложените от властите мерки и санитарно-хигиенните правила.

„Бъдете внимателни, ограничете контактите си, не се събирайте на едно място много хора, спазвайте санитарно-хигиенните правила, може да има заразени, които все още нямат симптоми, но да заразят вас, а вие родителите си и т.н. Ограниченията, които правителството налага са за ваше добро, за доброто на вашите родители, които са най-уязвими от COVID-19, отнасяйте се сериозно с ограниченията. Става въпрос за тяхното, Вашето и нашето физическо оцеляване! Ограниченията са временни, икономическите загуби са поправими след това, но загубените човешки животи са непоправими! Помогнете ни, помагайки ни, вие помагате на себе си, на родителите си, защото те са беззащитни пред COVID-19.“, споделя още кметът на Кубрат.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе