Гюнай Хюсмен и Денчо Бояджиев призовават гражданите за стриктно спазване на мерките срещу COVID – 19

Днес, 16 март, в Областна администрация Разград се проведе среща на Областния управител Гюнай Хюсмен с кмета на Община Разград Денчо Бояджиев и неговия екип, във връзка със съгласуване на действията в борбата срещу коронавируса.

На срещата присъстваха и Заместник областните управители Нурие Црънгалова и Евгени Драганов, както и главният секретар на Областна администрация Михаил Тодоров.

YouTube

Във връзка с ограничаване разпространението на COVID – 19, бяха обсъдени противоепидемичните мерки и предписания в заповедта на Кмета на община Разград, които съвместно ще бъдат предприети.
Областният управител и кметът на Община Разград заедно апелират всички граждани да бъдат внимателни и да спазват всички ограничения. Да спазват разпоредбите на Кризисния щаб, както и да следят информацията, предупрежденията и съветите, които Министерството на здравеопазването и Министерството на външните работи на Р България публикуват на официалните си интернет страници.

При допълнителни въпроси за вируса, гражданите могат да се обаждат на разкрития от Министерство на здравеопазването телефон 02 807 87 57, както и на открития от РЗИ – Разград тел: 084/611-165.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе