„Професионален домоуправител Разград“ с нова услуга за своите клиенти

Здравето е наша отговорност. В дни на пандемия, световна изолация, лишения и страх, едно добро решение ни дава „Професионален домоуправител Разград“ ,които приемат като свой дълг да помогнат в борбата с вируса. От вчера те извършват дезинфекция на входовете, които управляват .

Бързата реакция и адаптирането към променящата се среда са ключови в подобни кризисни ситуации. Освен управляващите, които денонощно прекарват времето си в търсене на нови решения за овладяването на кризата, това прави и екипа на „Професионален домоуправител Разград“ С дългогодишния си опит и професионализъм, те доказват, че умеят да реагират бързо и ефикасно и успяха да стигнат до отговора с какво биха били полезни на обществото и в дни на извънредно положение.

YouTube

Днес не е достатъчно просто да си мием ръцете и да стоим на разстояние един от друг. Дезинфекция се извършва из целия град- улици, паркове, площадки и пр. Дали обаче това е достатъчно?  Нима нашите съседи не докосват  бравата на входната врата, или пък не използват парапета на стълбището…? Ами бутона за асансьора? За да може да се справим с проблема е нужно да се вземат по- сериозни мерки за сигурност. 

Вероятно тези въпроси вълнуват всеки съвестен и отговорен човек и гражданин, именно поради тази причина, подтикнати от обстоятелствата и възникналото извънредно положение в страната, фирмата реши да добави услугата „дезинфекция на вашите входове“.

Днес няма нищо сигурно, но всичко, към което целия свят се стреми е хората да бъдат максимално отговорни и да се сведе до минимум вероятността от разпространение на вируса. Колкото повече се забави процеса на разпространение, толкова по- лесно ще се контролира ситуацията. Всеки един малък и постоянен жест е голяма крачка към спасението  от кризата. Вече има начин да се намали страха и паниката и всеки да се прибере вкъщи една идея по- спокоен и безопасен като използва новата услуга от „Професионален домоуправител Разград“ .

Фирмата има изключително голям опит в почистването на жилищни сгради.  Използват се само еко и биоразградими почистващи препарати, което не затруднява по никакъв начин придвижването в съответното пространство.  

Повече информация за услугите, както и всички други полезни решения, които фирмата предлага, може да откриете на техния сайт – https://www.domoupravitelrazgrad.com/

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе