Доставяне на стоки чрез електрическа триколка

Всички познаваме трудноподвижни възрастни хора, които са ни съседи, родители или роднини. Всички те биха искали да се чувстват пълноценни, дори и в напредналата си възраст и да могат самостоятелно да се придвижват. Това вече е възможно чрез специалните нови модели електрически триколки от 4sales.bg. Какви са техните особености и нужни ли са специални разрешителни за правоуправление? Какви предимства могат да осигурят?

Какво представлява електрическата триколка

Това е приблизително миниатюрно превозно средство с три колела, две от които са отзад и едно отпред. Към предното колело е свързано и кормилото, чрез което се осигурява изключително маневрено и прецизно управление. Както подсказва името, тук имаме вграден мощен електродвигател, на който е възложена задачата за задвижване на електрическите триколки от 4sales.

YouTube

Особеното на електрическите триколки със седалка за възрастните хора е добрата приспособеност за повишен комфорт и безопасност. Те още са оборудвани с достатъчно голяма кошница за бързото и безопасно превозване на закупените стоки.

Нужни ли са документи или разрешителни, за да може да се кара

Поради не-високо развиваната скорост и елементарното им управление, към момента документи и разрешителни за правоуправление не са необходими. Това обаче в никакъв случай не означава, че трябва да сме безотговорни при шофиране или че няма начин да претърпим опасни падания. Въпреки, че скоростта не е висока, напълно е възможно по невнимание да се претърпят много сериозни и болезнени падания, а дори и нараняване на странични хора.

Ние призоваваме за максимална концентрация и внимание по време на шофиране на електрическите триколки. Те са невероятно прецизни при потегляне и регулиране на скоростта, но със сигурност трябва да сме внимателни и да пазим както нас, така и околните хора. Ние препоръчваме да шофирате с разумна скорост и да подавате знак с ръка относно посоката, която възнамерявате да поемете.

Как може да ни бъде от полза с доставките до адрес

Електрическите триколки са невероятно удобни и функционални устройства за възрастните и трудноподвижни хора. Това се дължи на няколко техни предимства, с които ще Ви запознаем накратко:

  • повишена стабилно и безопасност в сравнение с карането на колело с две гуми;
  • не е необходимо да пазите равновесие по време на каране, прецизно регулирате скоростта на движението и бързо се придвижвате от едно място на друго;
  • ниската рама на електрическите триколки от 4sales.bg допълнително прави удобно качването на възрастния човек, дори и ако той е с по-дълги дрехи;
  • възможност за бързото превозване на доста големи и тежки стоки;
  • изключително са безшумни и не отделят вредни емисии, което ги прави подходящи за употреба дори и в закрити помещения.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе