МБАЛ-Исперих получи лично дарение от областния управител на Разград

Днес, 31 март 2020 г., Областният управител Гюнай Хюсмен на област Разград и неговата съпругата Махмуре Хюсмен дариха 15 000 лева от личните си спестявания на Многопрофилната болница в град Исперих, които да бъдат използвани за превенция и подготовка за борба с COVID-19, при навлизане на заразата в областта ни.

Дарението беше прието от управителя на болницата д-р Абдулах Заргар, който бе поздравен за стриктните мерки, които е предприел в лечебното заведение срещу заразата.

YouTube

Семейство Хюсмен изрази увереност, че лекарите и медицински сестри в област Разград са подготвени да посрещнат евентуална поява на коронавируса и в региона ни и им благодари за професионализма и отговорното отношение към проблема.

Областният управител апелира отново жителите на област Разград да бъдeм бдителни и отговорни, да имаме силен дух и да сме сплотени като семейства и общество, за да преживеем всички този тежък период за целия свят.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе