Здравната служба в Цар Калоян получиха предпазни маски и дезинфектанти

Днес, първи април 2020 г., Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен направи дарение на здравната служба в град Цар Калоян, включващо предпазни маски за многократна употреба и дезинфектанти.

Потребността от средствата за превенция на навлизането и разпространението на коронавируса е идентифицирана от общинския съветник в Общински съвет Цар Калоян Ариф Арифов и обществения деятел Сабри Дюкянджи.

YouTube

Дарението беше предадено от Областния управител на единствения общопрактикуващ лекар в град Цар Калоян – д-р Стоил Станков, който обслужва около 4000 жители на общината. Лекарската си практика д-р Станков споделя със сина си д-р Траян Станков.

Областният управител изказва благодарност на лекарите и медицинските сестри в област Разград за професионалната им работа и поетата отговорност да работят в сегашната трудна ситуация и призовава жителите на областта да бъдат предпазливи и отговорни.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе