ОДМВР-Разград изказа благодарности към областния управител на Разград за оказана подкрепа в действията на полицията по временните КПП-та

В Областна администрация Разград е получено благодарствено писмо от директора на Областна дирекция на МВР Разград старши комисар Ивайло Йовчев, адресирано до Гюнай Хюсмен – Областен управител на област Разград.

„С действията по предоставяне на полицейските служители на оборудване за контролно-пропусквателните пунктове – 14 комплекта знаци с метални стойки, Вие и Вашият екип подпомагате работата на униформените, ангажирани с изпълнението на задачите за ограничаване на заразната болест по контролно-пропусквателните пунктове! Благодарим Ви, че сте истински партньор на полицията в реализирането на разпоредените мерки във връзка с извънредното положение в страната! ”, се казва в писмото.

Служителите на Областна дирекция на МВР Разград, ангажирани на контролно-пропускателните пунктове с дейността по ограничаване на разпространението на COVID-19 в региона, получиха 14 комплекта пътни знаци, осигурени от Областна администрация Разград. На 7-те КПП-та, изградени от 21 март на входно-изходните артерии на град Разград, са разпределени по два комплекта, състоящи се от два знака (пътен знак Е3 „Полиция“ и пътен знак Т17 „Табела с текст“ с надпис „КПП“) с надписи на английски и на български език и метални стойки.

Обозначителните съоръжения са изработени по поръчка от поделението на „ПСТ Холдинг“ АД в град Антоново, област Търговище за производство на пътни знаци и съоръжения. Съобразени са със Закона за МВР и Българския държавен стандарт за такъв тип знаци.

Като ръководител на Областния кризисен щаб за борба с коронавируса в област Разград, Областният управител работи постоянно за идентифициране на потребностите на отговорните институции и организации, членове на Щаба и за осигуряване на добри условия за тяхната работа.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе