Кубратчани дариха хранителни продукти на 50 семейства

Хранителни продукти от първа необходимост за крайно нуждаещи се семейства бяха безвъзмездно раздадени днес в Кубрат. Инициативата се осъществява по идея на братята Али Алиев и Дениз Алиев, които са родом от лудогорския град. Финансовата помощ дошла от името на по-големия брат – Дениз и неговата съпруга Нехриман Ридван, които са в чужбина, а изпълнението на благотворителната акция било възложено на по-малкия брат Али.

YouTube

На хората били раздадени общо девет вида продукти, сред които: олио, два пакета брашно, килограм ориз, два пакета макарони, леща, кускус, пакетче вафли, сол, захар. „Идеята ни бе да раздадем тези храни на хора, които наистина се нуждаят от тези продукти. Отговорихме на обществения призив за съпричастност и мисля, че повече хора трябва да го направят, помагайки си в тези тежки времена на изпитания, независимо от етнос и религия“, разказа Али, който допълни още, че помощта днес е стигнала до 50 домакинства и специално отправи поздрави към хората, които му направили 5% отстъпка на закупените стоки. Днес пакетите с помощта бяха раздавани на бедни хора в ромската махала в Кубрат, в местното общежитие „Максим Горки“ и квартал „Дряново“. „За доброто няма цена, то е проява на човещина и най-осезаемо е то по време на тежки времена“, коментираха жители на Кубрат.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе