Кметът на Кубрат дари 1000 лева за МБАЛ-Кубрат

По повод Международния ден на здравето кметът на община Кубрат Алкин Неби отправи своите поздравления към лекари, медицински сестри, фармацевти и всички, които работят в областта на здравеопазването. Това съобщават от пресслужбата на Общинската администрация в Кубрат.

По повод празника на медицинските работници и специалисти кубратският градоначалник лично дари сумата от 1000 лева за нуждите на Многопрофилната болница за активно лечение в град Кубрат. Това е поредното дарение на кубратския кмет, който преди броени дни направи друго солидно дарение, осигурявайки безвъзмездно над 1000 защитни маски в превенцията срещу коронавируса. Кметът Неби отново призова местната общественост да се включи в помощ на лекарите и хората, които имат нужда от подкрепа и съпричастност. Кубратският градоначалник подчерта, че той и неговия екип подкрепят безрезервно жителите на общината и хората, които ежедневно се изправят в битката срещу опасната пандемия, уверявайки още, че Общината не пести средства и усилия.

YouTube

„Тази година отбелязваме 7-ми април в условията на пандемия, която засяга милиони хора по целия свят. Тя е заплаха за най-ценното в нашия живот – здравето. COVID-19 обърква човешки съдби, наранява хиляди хора, които губят близките си или страдат, покосени от коварния вирус. Това изпитание ни показва колко безценен е човешкия живот и колко ценни са хората, които не жалят време и сили, за да се преборят със смъртта. Лекари, медицински сестри, лаборанти, санитари – всички те денонощно се борят за спасяването на нечий живот. Приемете моята сърдечна благодарност към всички вас за всеотдайния труд, неоспорима прецизност и усърдие, които проявявате ежедневно и ежеминутно!“, каза в своето обръщение кметът на Кубрат Алкин Неби.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе