Работниците от ОП “Паркстрой“ поставиха великденска украса в централната част на Разград

Работниците от ОП “Паркстрой“ поставиха днес великденска украса в централната част на Разград. „Декоративните композиции са от миналата година, не сме правили разходи за нови елементи, съобразяваме се с финансовите възможности и на общината, и на предприятието по време на извънредно положение във връзка с разпространение на Коронавируса. В същото време обаче смятаме, че с поставянето на великденска украса ще създадем празнично настроение на разградчани и ще повдигнем духа им и запазим надеждата, че ни чакат по-добри времена.“ – заяви директорът на „Паркстрой“ Иван Борисов.

Новост в украсата е включването на кръговото движение между бул. „България“ и ул. „Кирил и Методий“. През последните седмици границите на островчето бяха зацветени с лалета, нарциси и зюмбюли,  а сега в средата  му бе поставена кошница с декоративни великденски яйца.

До паметника на Майстор Манол в центъра бяха поставени високи 2,30 м. яйца със светещи елементи до тях, кошница с яйца има и в градинката с Часовниковата кула, пред Художествената галерия и сградата на КНСБ – декоративни фигури на пиленца и зайчета.

В условията на извънредното положение ОП“Паркстрой“ работи в пълния си състав, като освен обичайните дейности се ангажира и с дезинфекция на обществени площи. През последната седмица бе извършено зацветяване на централната част на града и косене на тревните площи, през следващата седмица това ще се извърши и в жк „Орел“.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе