Превантивните мерки срещу коронавируса в Кубрат продължават

Община Кубрат продължава с дезинфекцията на обществени места като част от предприетите мерки срещу разпространението на коронавируса (COVID-19) – съобщиха от пресцентъра на Общината.

Проверка на място днес извършиха общинският кмет Алкин Неби и неговият заместник Мирослав Йорданов. Обработката днес стартира от централната градска част, като поетапно вече се дезинфекцират и други места в града.

Обработка със специално оборудване и дезинфектант се извършва на детски площадки и други обществени места, като училища, детски градини, градските паркове, местната болница в града, както и главните улици в Кубрат.

От общинската администрация отправиха апел към към собствениците и управителите на обекти да почистят пространствата, за да осигурят добри условия за по-ефективно третиране на площите. Освен това се забранява струпване на хора пред обекти в часовете, в които се извършва дезинфекция, която ще продължи през целия ден.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе