Домът за стари хора получи дарение за Великден от Лудогорец

Домът за стари хора в Разград получи дарение от отдел „Маркетинг“ на ПФК “Лудогорец 1945“ днес.

Предоставените хранителни продукти са за великденския обяд на 80-те потребители на социалната услуга. Изпълнителният директор на осемкратните футболни шампиони на България Ангел Петричев предостави на директора на дома Лейман Тюлеоглуева сертификатите за закупуване на продуктите. Освен дамите от отдел „Маркетинг“ на предоставянето на дарението присъства и главният готвач на „Лудогорец“.

Дарението се състои от: 30 кг. агнешко месо, субпродукти, 8 кг. ориз и всички зеленчуци, необходими за приготвяне на традиционно агнешко за Великден.

Лейман Тюлеоглуева благодари на дарителите, пожела им весели празници и все така да е успешна работата им за „Лудогорец“.

Ръководството на Община Разград оценява дарението като благороден жест и също благодари както на служителите на „Лудогорец“, така и на останалите дарители на нуждаещи се жители на общината, и апелира към доброта и щедрост в навечерието на Великденските празници от страна на всички, които имат възможност да помагат.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе