Общинското ръководство на БСП зарадва за празниците 200 семейства

С лични средства на членовете на ръководството на БСП-Разград 200 нуждаещи се семейства от община Разград получиха хранителни пакети в навечерието на Великден.

Дарението е на стойност 2000 лева, насочено е към крайно нуждаещи се, към семейства, останали без доходи в извънредното положение, възрастни хора с ниски пенсии и самотни хора.

100  от пакетите бяха раздадени днес в Разград от активисти на БСП, а останалите ще бъдат предоставени на хора от селата: Балкански, Благоево, Гецово, Дянково, Дряновец, Осенец, Островче, Просторно, Раковски, Черковна и Ясеновец.

Дарението е осигурено от: общинските съветници от БСП, членовете на Изпълнителното бюро на БСП-Разград, кмета на Разград Денчо Бояджиев, Председателя на Общинския съвет Стоян Ненчев и общинският председател на БСП Добрин Добрев.

Във всеки пакет има: козунак, бутилка олио и по един пакет брашно, макарони, леща, боб и ориз.

БСП-Разград се обръща към жителите на Община Разград с призив да си останат вкъщи да споделят светлите празници с най-близките си хора и с пожелание за здраве и благополучие в семействата Ви.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе