Община Кубрат подменя цветните лехи в центъра на града

Строително-ремонтните дейности в град Кубрат продължават, установи проверка на Община Кубрат, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

YouTube

Строителни работници вече поправят, чрез реставрационни дейности, компрометираните ограждения на градинките и цветни лехи в района на Народно читалище „Св. Св. Кирил и Методии“ на пл. „Възраждане“ в град Кубрат. Ремонтът е наложителен, тъй като от години съоръженията се рушат и загрозяват цялостната естетика и визия на централната част в общинския център.

Ремонтните дейности се осъществяват при строги правила и санитарно-хигиенни изисквания във връзка с разпространението на пандемията от COVID-19.

Бетонни детайли ще бъдат излети и около символичния надпис с името на града, след което при нужда пространствата ще бъдат засипани с допълнителна пръст и ще бъдат облагородени с нови цветя. Финансовите средства са отпуснати от Община Кубрат, а проверка на място днес извърши кметът Алкин Неби. Кубратският градоначалник заяви, че в града текат солидни ремонтни дейности, които обаче ще продължат след Великденските празници и след оглед на ситуацията относно разпространението на коронавируса.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе