Още 4 деца ще се обучават дистанционно от дарение на граждани в навечерието на Великден

Както Ви съобщихме, четвъртокласник от ОУ „Никола Икономов“ вече се обучава дистанционно, като се сдоби с лаптоп, дарение от директора на ДЛС Воден-ИРИ Хисар. За това добро дело помогнаха неговата класна ръководителка и съпругът й.

Четвъртокласник от ОУ „Никола Икономов“ вече се обучава дистанционно след писмо до Директора на ДЛС Воден-ИРИ Хисар

YouTube

Сестрите-близначки на Даниел, които се обучават във 2 б клас в ОУ „Никола Икономов“, също се сдобиха с компютър, дарен от д-р Доцка Атанасова, музикалния педагог Свилена Дечева и адв. д-р Калоян Монев, които неведнъж вече събират дарения от граждани и правят добрини в Разград. От вчера сестрите Доротея и Виктория имат собствен компютър, на който се обучават.

Гражданска инициатива събира дарения за закупуване на медицинска техника за болницата в Разград

Още две деца също получиха дарение. Това са Криси и Мишо от ОУ „И. С. Тургенев“. Те вече имат собствени компютърна конфигурация и таблет.

И трите електронни устройства са закупени с пари по сметката с дарения от граждани, която тримата организираха, като двата компютъра са закупени на преференциални цени от Нетуоркс.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе