Гражданска инициатива събира дарения за закупуване на медицинска техника за болницата в Разград

Призив към гражданите на Разград отправиха д-р Доцка Атанасова, музикалния педагог Свилена Дечева и адв. д-р Калоян Монев във връзка с коронавируса COVID-19.

Изправени сме пред криза с нечувани и невиждани за света размери. И за кой ли път, надеждата ни е в нашата МБАЛ „Свети Иван Рилски“ АД – лечебно заведение с традиции и добър екип от здравни специалисти. Като граждани и общество можем да помогнем на болницата като закупим допълнителни дихателни апарати, макар и втора употреба, за нуждите на лечебното заведение. Апаратите са германски, рециклирани, с гаранция и възможност за бърза доставка от фирма официален доставчик на медицинска техника. Цената им е между 10 и 15 хиляди лева с ДДС, споделят инициаторите.

Всеки, който иска да помогне, може да направи парично дарение по следната банкова сметка:

YouTube

IBAN: BG07 TTBB 9400 1528 8587 76
Bic: TTBBBG22
При банка: EXPRESSBANK
Титуляр – Доцка Атанасова Минкова
Основание за превода – Дарение за закупуване на дихателен апарат за нуждите на МБАЛ

Само допреди два месеца не бяхме чували за корона вируса COVID-19,  а днес се налага, за да запазим здравето си и това на околните, да вземаме мерки за социално ограничение и дистанция, да променим начина си на живот. В нашия модерен и глобален свят това наистина е сериозно изпитание за всички. В същото време като общество трябва да вярваме в доброто, да си помагаме, да сме единни. Заедно можем да преминем през това изпитание, да излезем по-силни, по-истински, по-мъдри. Вярваме, че ще успеем ЗАЕДНО!, допълват те.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе