Четвъртокласник от ОУ „Никола Икономов“ вече се обучава дистанционно след писмо до Директора на ДЛС Воден-ИРИ Хисар

Дете от 4 д на ОУ „Никола Икономов“ написа писмо, в което разказа за своето съкровено желание да продължава да овладява знания и по време на дистанционно обучение.

Даниел Любенов нямаше компютър, лаптоп или таблет. В душата му обаче светеше искрицата на вярата в човешкото добро. Особено когато до себе си има учител и приятел с разбиращо и споделящо сърце, като това на неговия класен ръководител г-жа Татяна Ангелова.

YouTube

Тя подкрепи своя ученик и заедно изпратиха написаното от Даниел писмо до Директора на ДЛС “Воден – Ири Хисар” – инж. Кирил Колев. В реализацията на мечтата на Даниел като посредник се ангажира и съпругът на г-жа Ангелова – г-н Емил Ангелов.

Представител на ДЛС „Воден-Ири Хисар“ се обади на г-жа Ангелова с молба за уговаряне на среща, на която да връчат новозакупен лаптоп на четвъртокласника.

От този понеделник Даниел вече има нов лаптоп, в дома им е прокаран интернет и той всеки ден успешно се включва в онлайн обучението на класа.

Моята мечта

Аз се казвам Даниел Любенов Любенов. Ученик съм в 4 д клас в ОУ’’ Никола Икономов’’. Имам и две сестрички близначки, които са ученички във 2 б клас в същото училище. Живеем само с мама, която е безработна от дълго време. Тя е болна. Страда от диабет и има и други заболявания. От известно време  не съм добре със здравето. Получавам пристъпи. Не ми достига въздуха. Често ходя на лекар.

Искам да уча, но нямам възможност, защото нямам компютър и интернет. Ако има някой да ми помогне, ще съм много доволен и щастлив и ще мога да се включа в дистанционното обучение. Аз съм амбициозно и трудолюбиво дете. Старателен съм и съвестно се отнасям към учебния процес. Ако някой се отзове на моята молба ще съм радостен. Сбъднете моята мечта.

Стоплете моята детска душа. Предварително благодаря!

 

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе