Конкурс в Разград за приказка и рисунка по повод Световния ден без тютюнев дим

Община Разград, Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център, организират конкурс за рисунка и приказка на тема: „Проблемът с тютюнопушенето през очите на децата“.

Творческата проява се провежда по традиция всяка година във връзка с отбелязването на 31 май – Световния ден без тютюнев дим. Ежегодните кампании дават възможност да се повиши осведомеността относно вредните последици от вдишването на тютюнев дим, както и за спиране на тютюнопушенето под всякаква форма. Целта на конкурса е децата да изградят здравословен модел на поведение.

YouTube

Всички участници в конкурса ще получат грамоти, а за отличените произведения ще бъдат раздадени и награди. Творбите ще бъдат използвани в информационни материали на Общинския съвет по наркотични вещества.

В конкурса могат да участват ученици в две възрастови групи от всички училища в Община Разград: от 1 до 4 клас и от 5 до 7 клас.

Всяка конкурсна творба трябва да бъде придружавана от следната информация: име и фамилия на участника, клас, училище, телефон за връзка на участника и родителя.

Рисунките трябва да са в размер формат А3, а техниката е по избор. Приказките трябва да са авторски и да са написали във формат WORD, шрифт 12.

Срок за изпращане на творбите е 26 май 2020 г.

Творбите могат да се доставят на адрес: гр. Разград, ул. „Вапцаров“10, Ученическо общежитие, стая 112 – Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център, на e-mail: [email protected]. За повече информация можете да се обадите на тел.: 084 66 13 95 или да видите на: www.pic-razgrad.com. Ако се удължи извънредното положение, творбите трябва да бъдат изпратени на посочената електронната поща.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе