Клиентите на ЕНЕРГО-ПРО вече могат да плащат задълженията си на интернет сайта на компанията

ЕНЕРГО-ПРО Продажби предоставя на своите клиенти възможност за онлайн разплащания на задълженията им за използвана електрическа енергия. На интернет адрес vp.energo-pro.bg, достъпен и от банер на началната интернет страница на ЕНЕРГО-ПРО, притежателите на дебитни и кредитни карти имат възможност едновременно да проверят размера на своето задължение за консумирана електроенергия и да го платят веднага, сигурно и удобно. В условията на извънредно положение, клиентите могат извършат онлайн плащания и за сметките на близки и познати възрастни хора, които се налага да спазват социална изолация или са в карантина. Разплащането с карта през интернет елиминира риска от разнасяне на пари в брой и необходимостта от физическо посещение в офис на компанията.

Актуални остават и останалите начини за плащане на задължения към ЕНЕРГО-ПРО:

YouTube

  1. По банков път – чрез директен дебит, чрез банкомат и функцията bPay (код на ЕНЕРГО-ПРО: 50003), чрез платежно нареждане по сметката на ЕНЕРГО-ПРО в УниКредит Булбанк АД, IBAN: BG80UNCR70001523953311, BIC: UNCRBGSF, като в основание за плащане се посочва клиентски номер.
    2. В брой на място в Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО на адрес https://www.energo-pro.bg/bg/Nashite-adresi, в Български пощи или на касите на EasyPay и FastPay.
    3. По интернет чрез Epay или електронно банкиране на обслужващата банка.

ЕНЕРГО-ПРО осигурява редица други електронни услуги, от които клиентите могат да се възползват дистанционно. Ето част от тях:

  • Проверка на консумираната енергия за битови абонати за 36 месеца назад на адрес: https://portal.energo-pro-sales.bg/;
  • Битовите клиенти могат да заявят промяна в телефон и имейл за контакт или да заявят електронна фактура на адрес: https://update.energo-pro.bg/;
  • Декларации за актуализация на предоставената мощност могат да се изпращат на пощенски адрес: гр. Варна, бул. Вл. Варненчик, 258, кула Г или по e-mail при наличието на квалифициран електронен подпис (КЕП);
  • За процедури по смяна на координатор на балансираща група за обекти на свободен пазар със стандартизиран товаров профил препоръчваме използването на онлайн платформата ни: https://online.energo-pro.bg/;
  • За процедури по смяна на координатор на балансираща група за обекти на свободен пазар с почасово измерване могат да се изпращат документи, подписани с електронен подпис на имейл адрес [email protected].

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе