Във вторник с аерозолни машини ще дезинфекцират централната част на Разград

снимка: Papalin4o Photography

Фирма „Биоконтрол Корпорация“ ЕООД ще извърши във вторник, 28 април, дезинфекция на обществени площи в центъра на Разград с високоефективни аерозолни машини. Процедурата, както и препаратът „Вироцит“, са дарение от фирмата за Община Разград.

Дезинфекцията започва в 9,00 ч., ще продължи до обяд, в който период се препоръчва на гражданите да ограничат излизането си в района, където се извършва дезинфекцията. В следобедните часове аерозолните машини ще дезинфекцират и обществени площи в жк „Орел“.

YouTube

Трите машини ще тръгнат от района на Момина чешма, ще преминат през площад „Ларго“, пешеходната зона до Кръговото кръстовище, площада пред Общинския културен център, градинката с Часовниковата кула, пред ДКЦ-1 и пред Български пощи.

Ръководството на Община Разград адмирира солидарността, която местният бизнес проявява по отношение на дейностите, свързани с опазване на здравето на жителите на общината и изказва благодарност на „Биоконтрол Корпорация“ ЕООД за дарителския жест.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе