Дневен хороскоп за 4 май 2020

Овен

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем – защото ще се отчете като загуба. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

YouTube

Телец

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. През понеделник може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Близнаци

Понеделник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Близнаци. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Рак

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Обърнете внимание на семейството си. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Съхранявайте старателно документите и парите си. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.

Лъв

Понеделник не е еднозначен ден за Лъвовете. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Не прекалявайте с похапването. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Дева

В понеделник не се претоварвайте. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Очакват Ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат да възобновите съвместната си работа. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Везни

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Понеделник предоставя на Везните шанс за споразумение с партньорите в бизнеса или по въпроси от друго естество. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. С малко пари можете да постигнете много. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Скорпион

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви освен ако не се занимавате с психология или ако не сте човек на изкуството. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужния подход и в любовните връзки. Днес трябва да избягвате споровете.

Стрелец

Бъдете отговорни към своите постъпки. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. В професионален аспект може да възникнат проблеми, които ще предизвикат промени. Близките също желаят да им отделите от времето си. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Бъдете внимателни в действията си.

Козирог

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Козирозите. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Доверете се на здравия си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Водолей

Понеделник ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду Ви. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Риби

Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Ако дотогава не сте започнали нова работа, не напускайте старата – трудно ще намерите нещо подходящо. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе