Младо семейство сключи граждански брак дни след отпадането на част от на противоепидемичните мерки

Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев подписа и връчи удостоверение за граждански брак на млада двойка, избрала днешния ден за начало на семейния си живот. Това бе един от първите в Обреден дом-Разград подобни ритуали в условията на поетапно отпадане на част от противоепидемичните мерки от извънредното положение, въведено заради световната пандемия с COVID-19.

YouTube

През последните 2 месеца подписаните граждански бракове са 7 и те са били единствено в присъствието на кумовете. На церемонията на Виктория Чомпалова от Пловдив и Радостин Радев от Разград присъстваха и най-близките им роднини.

Пред Кмета Денчо Бояджиев в качеството му на длъжностно лице по гражданско състояние двамата младоженци потвърдиха решението си да сключат граждански брак, след което положиха подписи, а градоначалникът потвърди с подписа си и с гербовия печат законността на брака. Кметът връчи подписаното удостоверение на младата г-жа Радева с пожелание двамата младоженци да съхранят топлината и уюта в семейството си и чувствата, които са ги довели в залата на Обредния дом, до дълбоки старини. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе