ЕРП Север възобновява плановите ремонти и инвестиционни дейности по електроразпределителната мрежа в Североизточна България

От 13 май 2020 г. ЕРП Север възстановява планираните ремонтни работи по електроразпределителната мрежа на своята територия. Дейностите бяха преустановени за осигуряване на непрекъснато електрозахранване на клиентите по време на извънредното положение с цел улесняване работата и обучението от дома. През последните два месеца екипите на дружеството следиха за осигуряване на стабилно електрозахранване на клиентите и се отзоваваха при неотложни случаи на повреди по съоръженията.

В изпълнение на ангажиментите по своята лицензионна дейност електроразпределителното дружество ще възобнови стартиралите проекти, заложени в инвестиционната и ремонтната програма за 2020. Приоритетно ще започнат работи по най-належащите проекти и уязвимите за смущения в електрозахранването мрежови региони. Периодите за планираните прекъсвания по съоръженията се предвиждат за минимално необходимото време за извършване на дейностите по профилактика, изграждане и ремонт по мрежата.

YouTube

Както и по време на извънредното положение, електрозахранването на болниците ще бъде периодично проверявано и поддържано в непрекъснат режим. ЕРП Север няма да извършва планови ремонти в районите на училищата по време на обявените дати за матури през месец юни, а през останалите учебни дни предварително планирани прекъсвания на електрозахранването ще са възможни само след 13:30 часа. Периодите на прекъсвания във връзка с плановите дейности по реконструкция на мрежата се публикуват своевременно на сайта на електроразпределителното дружество.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе