Кметът на Община Кубрат поздрави малките спортисти на МКБППМН

Приятна изненада поднесе кметът на Община Кубрат Алкин Неби, който се присъедини към тържеството на малките спортисти на комисията днес.  По време на срещата, кметът поздрави симпатичните спортисти и отправи покана скоро да се видят  на мач или турнир и ги насърчи да се развиват чрез спорта, който калява и формира ценни качества като – воля, дисциплина, отговорност към екипната игра, отговорност към съиграчите и др.  Най-малкият хандбалист Теодор Стоянов, стана носител на тазгодишната  символичната купа на късмета и победата. Тя му беше връчена  от дългогодишните спортисти и лица на спортната кампания на комисията Есра и Мирослав, които единодушно го номинираха за нея. Срещата споделиха и техни връстници (Джем, Йозкан, Цвети) с принос и активно участие в други дейности на комисията, които избраха днешния ден за получаване на своите благодарствени грамоти и награди и се поздравиха за успешното приключване на учебната година.

YouTube

По време на снимките за спомен, спортистите успяха да видят и уменията на кмета на Кубрат, който демонстрира хватки с топка и получи бурните им аплодисментите и възгласи.

На срещата присъства и неговият заместник и председател на МКБППМН – Мирослав Йорданов.

В края на срещата секретарят на комисията д-р Надие Карагьозова поздрави и благодари на всички деца-доброволци, които са част от творческото многообразие на Клуб „Емпатия“ или сърцето на комисията, както я определят самите деца.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе