Публиката се завръща на стадиона в Разград, пускат билетите за мача с Ботев (Пловдив)

Снимка: ludogorets.com

ФК Лудогорец пуска в продажба 3060 билета за домакинството на Ботев (Пд), което ще се играе в неделя (14 юни) от 18,45 ч., спазвайки заповедта на Спортното министерство за отваряне на 30 процента от капацитета на „Хювефарма Арена“.

От понеделник до края на деня в сряда (10 юни) притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. първи ще имат възможност да си изберат място на стадиона. За да изпълни препоръките на Министерството на здравеопазването и Министерството на спорта ПФК Лудогорец няма как да предостави традиционните места на картодържателите.  По тази причина до края на работния ден в сряда те могат да получат входен талон с новите си места плюс възможност за покупка на допълнителен билет, тъй като бройката е ограничена. 

YouTube

Цените на билетите за мача с Ботев (Пд) са следните:

Централна трибуна – 15 лв.
Сектор „В“ 3 и 4 блок – 15 лв.
Сектор „В“ 1,2,5,6 блок – 10 лв.
Сектор „А“ и „А1“ – 10 лв.
Трибуна „Моци – 8 лв.
Сектор „Гости“ – 8 лв.

За мача с Ботев (Пд) се продават и семейни билети.

ПФК Лудогорец съобщава, че феновете трябва да се съобразяват със следните изисквания при покупката на билети от клубната база, както и при настаняването на стадион „Хювефарма Арена“:

– При покупка на билети на клубната база ще се допускат максимум по 2 човека във фенмагазина задължително с маски;
– По време на мача на стадион „Хювефарма Арена“ феновете трябва да сядат през две седалки, за да се спази изискването за физическа дистанция;
– Родител с дете или по-голямо семейство може да седне без ограничения;

Касата на сектор „Гости“, откъдето феновете на Ботев (Пд) ще могат да се снабдят с билети отваря в неделя два часа преди началото на мача – в 16,45 ч.

В случай, че останат билети ПФК Лудогорец има готовност да отвори билетната каса на улица „Васил Левски“ в деня на мача.

Клубът поднася своите извинения на феновете за причиненото неудобство, но спазва стриктно заповедите и препоръките на Министерството на спорта и Министерството на здравеопазването относно превенцията срещу епидемията от COVID-19.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе