62-годишна жена е загинала при катастрофата на пътя Разград – Търговище, други двама са в болница (ОБНОВЕНА)

62-годишна жена от Лозница загина при тежка катастрофа. Сигналът за пътно-транспортното произшествие е получен на тел.112 в 13.40 часа днес. Това информират от ОДМВР-Разград.

Челен сблъсък между два автомобила на пътя Разград-Търговище

YouTube

Мястото на инцидента е близо до отбивката за СПА комплекс Островче на пътя Търговище – Разград. Лек автомобил „Фиат Пунто“, управляван от 19-годишен младеж от силистренското село Ситово и пътуващ в посока от Разград към Търговище, навлиза в лентата за насрещно движение и удря „Фолксваген Поло“, с който пътуват две жени.

На място е загинала пътничката във „Фолксваген“-а, 69-годишната водачка от Лозница е в критично състояние. Водачът на „Фиат“-а има една година стаж като шофьор. Той и жената-водач са откарани в болница. Към момента се изяснява състоянието им.

Към 17 часа пътят Разград – Търговище е затворен в района на тежката катастрофа, при която загина 62-годишна жена. Преминаващите могат да ползват обходен маршрут през селата Градина – Студенец – Ловско – Лозница.

69-годишната водачка на „Фолксвагена Поло“ е настанена в ОАИЛ в критично състояние с множество травми по лицето и счупени ребра. 19-годишният водач на „Фиата Пунто“ е с фрактура на крака. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе