Какво представлява N-Acetyl Cysteine на Nowfoods

Всекидневно сме изложени на негативни фактори, като стрес, замърсяване, стареене и други свободни радикали, оказващи негативно влияние върху възстановяването на настоящите и образуването на нови клетки. Ето защо се нуждаем от цистеин или хранителната добавка N-Acetyl Cysteine на Now Foods. Какво представлява тя и как ни помага? Кой е правилният начин за нейния прием? Има ли опаковка 600 мг със 100 капсули?

Какво представлява аминокиселините цистеин

Цистеинът е аминокиселина със съдържание на сяра, която спомага за образуването на глутатион, представляващ важен фактор в химическата детоксикация. Така, че тази добавка може да ни е от изключително голяма важност при нужда от пречистване на черния дроб и бъбреците. Това са органи, които в случай на прекомерна претовареност с токсини спират да функционират правилно. 

YouTube

Също, N-Acetyl Cysteine на Now Foods ще ни бъде от голяма полза при трудности в дишането, когато има натрупани множество свободни радикали в дихателните пътища. Накратко може да се каже, че натрупването на последните под каквато и да е форма в тялото – това е вредно за него и се налага детоксикация, а цистеинът е отлично средство за целта.

За какво служи N-Acetyl Cysteine на Now Foods

В началото е използвано като отхрачващо средство при трудности в дишането и проблеми с дихателните пътища, наличие на кашлица и т.н. То всъщност разрежда храчките и гъстите секрети, съдържащи се в белите дробове. Впоследствие е установено, че N-Acetyl Cysteine на Now Foods има антиоксидантно, имуномодулиращо и антитоксично действие, дължащо се на свободната сулфхидрилна група.

Ако искате да забавите стареенето на клетките, да се детоксикирате, след прием например на прекомерно количество алкохол, то N-Acetyl Cysteine на Now Foods е идеалното решение за Вас. Именно защото с напредване на възрастта естествения синтез на глутатион значително намалява се появяват и белезите на стареенето.

 

Аминокиселината цистеин пък ще предотврати смъртта и разрушителните действия на клетките, ще подобри тяхното състояние и ще ги запази след излагане на неблагоприятни фактори. Продуктът помага още за:

  • повишаване на издръжливостта;
  • по-бързо и ефективно отслабване;
  • сърдечни заболявания;
  • при наличие на дълготрайна умора;
  • подобряване еластичността на клетките.

Начин на прием

Хранителната добавка със съдържание на цистеин N-Acetyl Cysteine на Now Foods се предлага във вид на таблетки от по 100 капсули с доза 600 мг и се препоръчва за прием 1-2 пъти дневно. Експертите обаче не Ви препоръчват да приемате добавката повече от две седмици.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе